Поділитись:

П'яні водії та крадії металу: як для луцьких патрульних минув "день тиші"

Субота, 20 квітня 2019, 23:18

Нетверезі водії, незаконне зберігання наркотичної речовини та молодики, ласі до чужого металу, – "день тиші" для луцьких інспекторів патрульної поліції пройшов дуже насичено.

Про це прес-служба патрульних повідомила на сторінці у Facebook.

Сьогодні, 20 квітня, поліція виявила 2 нетверезих водіїв. І якщо чоловік на Opel Vivaro, якого зупинили по вулиці Боженка в Луцьку, не перечив інспекторам і пройшов перевірку на сп’яніння (1,12 проміле), то водій мопеда вчинив інакше. Мопедиста та його пасажира помітили на вулиці Агрономічній, ті рухались без мотошоломів.

"Подали їм сигнал про зупинку, але хлопці покинули мопед і почали втікати. Ми затримали водія і при спілкуванні побачили ознаки сп’яніння", – розповів інспектор Патрульної поліції Волині Андрій (на фото в форменому одязі). В підсумку, на 28-річного молодика оформили три постанови та один протокол.

Згодом цей же екіпаж патрульних рухався вулицею Ковельською, де інспекторів зупинила жінка й повідомила, що в будинку хазяйнують невідомі особи. 

Виявилося, що двоє чоловіків 20 і 25 років пробралися в чужу оселю та намагались викрасти метал, уже пробували знімати котел, газову плиту та інше. Обох затримали "на гарячому".

"Ми встановили, що один із затриманих уже відбував покарання за крадіжки. Нам повідомив, що на роботу його не беруть, тож мусить… красти", – розповів поліцейський Андрій.

А вже надвечір інший екіпаж отримав повідомлення про виявлення підозрілого чоловіка в центральному парку. Тут молодик, побачивши працівників муніципальної варти, різко відкинув підозрілий паперовий згорток. Тож його попросили лишатись на місці та викликали поліцію. У згортку виявили подріблену речовину, схожу на наркотичну, далі подією займався слідчий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку патрульні за годину зловили злодюжок (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів