Поділитись:

Grand Central, що у «Промені», розповів, що найбільше полюбляють відвідувачі*

Субота, 20 квітня 2019, 13:10

У Grand Central food terminal, що на 4-му поверсі РЦ «Промінь», зовсім нещодавно відкрили терасу і відвідувачі тепер мають можливість не тільки смачно поїсти, а й дуже атмосферно провести час.

Тут і студенти вчать конспекти, і мами відпочивають з дітками, і відбуваються ділові зустрічі, і сімейні обіди, а ввечері часто молодь відпочиває біля барної стійки від Ring Cafe.

Grand Central розповів про те, що найбільше полюблять відвідувачі у їхніх закладах.

Відносно новий заклад The Spiceroom. Тут відвідувачі вже зрозуміли, що готують одну з кращих кавових напоїв міста, адже вони на особливій каві, яку і разом з тим можна придбати в зернах собі додому: Танзанія, Кенія, Індія, Перу, Ефіопія, Сальвадор, Бурунді, Декаф, Гондурас та інші. Заклад каже, що «Кава, як мистецтво. Кава, як культура. Кава, як персона». Тут її не просто люблять, а ставляться до неї з повагою.

Не менш цікавий і теж відносно новий заклад Lemongrass, вразив відвідувачів своєю традиційною тайською кухнею. Тут і супи, і салати, і страви WOK. Заклад запрошує відкрити для себе мистецтво 5 смаків.

«Cуши Ямі» та Express Pizza полюбилися лучанами за швидке приготування, доступні ціни і те, що піцу можна замовляти, як цілу, так і шматочками. «Не можеш з’їсти всю піцу? Купу шматочками, та ще й різну», – закликає Express Pizza.

У Grill Pub відвідувачі люблять і снідати яєчнею, і ласувати стейками, і смачно вечеряти бургерами. Тут подають все смачне. Найбільш улюблене – звісно ж з грилю.

Ring Café вже всі давно знають за смачні бургери та страви WOK, але окрім цього заклад пропонує повну кухню, яка ідеально підійде на сніданок, обід та вечерю. Окрім того заклад має барну стійку та hookah зону, яку відвідувачі так люблять ввечері.

Sherr Bar стає все більше популярний у літню пору. Тут подають не просто морозиво, а унікальне йогуртоване морозиво. Як вже зрозуміло з назви, його основа це йогурт, що робить морозиво не лише смачним, а й корисним для діток і таким улюбленим для дорослих. Тут можна самому образи посипку та подачу, адже варіантів безліч.

Ring Coffee лучани знають, люблять і щоранку тут можна побачити постійних клієнтів, які традиційно розпочинають свій день з кави Ring Coffee. Останнім часом у кав’ярні з’явилося багато новинок. А однією з улюблених став гостей із нового меню стали панкейки. Тут вони не лише солодкі, а й подають солені. Що дозволяє їх їсти не лише на десерт, а й на повноцінний ситний обід, адже порція такої страви становить аж 500 грам.

А ось Food Truck найбільше люблять студенти. Воно і не дивно, адже шаурма та кебаб робляться за 2 хвилини і їх так зручно брати з собою.

Grand Central хоче ще раз нагадати лучанам, що тераса вже повноцінно працює і чекає відвідувачів ласувати улюбленими стравами під гарні заходи сонця.

4-й поверх, РЦ «Промінь». просп. Президента Грушевського, 2.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У «Промені» «Смугастий носоріг» організовує пасхальні розваги для дітей

Надрукувати
мітки:
коментарів