Поділитись:

Луцький шоумен Сергій Скулинець до Дня матері презентує зворушливий кліп

Субота, 20 квітня 2019, 12:30
Луцький шоумен Сергій Скулинець до Дня матері презентує зворушливий кліп

Відомий луцький шоумен та заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець напередодні Дня матері, 7 травня, запрошує своїх друзів та колег у столичний караоке-ресторан Svoi (вул. Саксаганського, 1) на презентацію відеокліпу на пісню "Мама". Початок презентації о 18:00 годині.

«Нова музична композиція написана спеціально для найдорожчої у кожного з нас людини – для Мами. Вона закликає завжди любити та шанувати своїх батьків, адже всі ми є і будемо дітьми своїх батьків», – розпвів Сергій Скулинець.

Та додав, що для нього мама – свята людина, саме тому ця композиція є дуже особливою у його житті і творчості, зокрема.

За словами режисера кліпу Романа Гамкало, основним завданням, яке стояло перед знімальною групою, було вкотре нагадати, що навіть у повсякденній метушні дорослих «дітей» завжди повинно залишатись місце для батьків.

«Маю надію, що нам вдалося до кінця вирішити таку, здавалося б, просту і водночас складну задачу, а саме – а через пісню та відео дістатися до глибини душі кожної дорослої людини, – сказав виконавець пісні «Мама» Сергій Скулинець.

І додав, що якщо після перегляду цього відеокліпу хтось візьмете в руки телефон і зателефонуєте батькам, то мета буде досягнута.

Ведучий заходу – актор кіно та театру «Золоті Ворота» Володимир Ковбель.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Атмосферний зал для вишуканих святкувань у «Промені»

Надрукувати
мітки:
коментарів