Волинських підприємців кличуть на "Бізнес-інкубатор"*

П'ятниця, 19 квітня 2019, 17:47

ПриватБанк дарує можливість волинським підприємцям, маркетологам та тим, хто лише мріє про власну справу безкоштовно отримати нові знання.

23 квітня у Луцьку відбудеться семінар від освітнього проекту “Бізнес-інкубатор”. На слухачів чекає 5 годин якісного контенту, 2 спікери, нетворкінг, а також розіграш бізнес-книжок. 

Для участі потрібно лише зареєструватися на сторінці проекту: inkubator.pb.ua А 23 квітня об 11:00 завітати в КЦ Passage Interdit за адресою: вул. Набережна, 42. 

Спікери – бізнес-тренер Getmanchuk Group Євген Гетманчук та керівник відділу освіти WebPromoExperts Олександр Печалов, – розкажуть:

  • Про стратегію прориву. Керування змінами. Людський фактор;
  • Про систему інтернет-маркетингу для бізнесу.

ПриватБанк традиційно підтримує розвиток малого та середнього бізнесу в Україні, допомагає впровадженню сучасних технологій та проектів. Для кожного, хто прагне йти вперед та розвиватися, корисно та важливо отримувати найактуальнішу навчальну підтримку та навички від авторитетних фахівців.

“Бізнес-інкубатор” вже встигли відвідати тисячі підприємців з різних міст України. До Луцька освітній проект завітає вперше. Тож не пропустіть!

Вхід вільний. Реєстрація триває: inkubator.pb.ua