Поділитись:

Великдень у Луцьку: яким буде етнофестиваль

Четвер, 18 квітня 2019, 14:34

У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки відбудеться етнофестиваль "Великдень у Луцьку".

Стартує захід 29 квітня о 13:00, – йдеться на сторінці фестивалю у Facebook

Для лучан і гостей міста звучатимуть "Великодні піснеспіви" у виконанні хорових та фольклорних колективів міста. Також презентують арт-локацію "Весняний променад" на алеї парасольок та перформанс "Для двох" на місточку закоханих. 

Для дітей підготували "Звуковий лабіринт" на центральній алеї та великодні забави "Гаївки". Найкмітливіші родини (або ж команди друзів) запрошуються до участі у великодньому квесті. Щоб виконати усі завдання, учасникам доведеться добряче подумати та обійти увесь парк у пошуках підказок.

Перевірити свою силу та міць закликають козаки на "Великодньому козацькому Герці (алея ліхтарів). А для усіх, хто любить ретро-мотиви, звучатимуть "Золоті мелодії" у виконанні духових оркестрів нашого міста.

Також запрошують помилуватися виробами луцьких майстрів та підібрати великодні подарунки своїм родинам та друзям можна на ярмарку народних ремесел. А ще можна буде відвідати понад 20 безплатних майстер-класів. Ну, звісно, будуть святкові частування та безліч відпочинкових зон. 

А ввечері відбудеться святковий концерт за участю одного із найцікавіших гуртів України. Хто це буде, поки не повідомляють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів