Поділитись:

Без “Човників” і ”Сонечка”: атракціони у луцькому парку готують до відкриття (відео)

Четвер, 18 квітня 2019, 10:24
Без “Човників” і ”Сонечка”: атракціони у луцькому парку готують до відкриття (відео)

У центральному парку Луцька готують до відкриття атракціони. Деякі з них вже працюють. Однак ближче до Великодня планують оновити і пофарбувати декоративні елементи.

Про це йдеться в сюжеті "12 каналу".

Перед початком сезону фахівці провели технічний огляд атракціонів, які знаходяться у центральному парку Луцька.

Нині експлуатувати довзолили 13 атракціонів. А ось “Міксер”, “Човники”, ”Сонечко” і “Корабель” визнали непридатними для використання, тому їх демонтують. На цій території планують встановити нові атракціони.

Юрист парку атракціонів Павло Цапюк розповів, що найближчим часом поїде до Китаю, щоб оглянути виробництво. Проте цьогоріч запустити нові атракціони не встигнуть.

Зі слів Павла Цапюка, у Європі такі атракціони дорожчі, тому доцільніше їх замовити у Китаї. Влітку замовлення планують оплатити, а восени атракціон виготовлять, а вже наступного сезону він з'явиться у парку.

Як розповів юрист парку атракціонів, вартість сучасного надійного атракціону – два мільйони гривень. Із цієї суми вони можуть виділити до 30%. Решту коштів шукатимуть в інвесторів. Окрім того, деякі місцеві бізнесмени не проти долучитися до розвитку парку атракціонів у місті Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомо, коли у Луцьку запрацює парк атракціонів

Надрукувати
мітки:
коментарів