Поділитись:

Організатори розповіли, що цікавого буде на День Європи у Луцьку

Вівторок, 10 травня 2016, 11:55
Організатори розповіли, що цікавого буде на День Європи у Луцьку

На День Європи можна буде долучитись до велоекскурсії з польським консулом.

14 травня у Луцьку проходитиме День Європи. Про це на прес-конференції 10 травня повідомив перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Він додав, що захід розпочнеться о 10 годині з європейської олімпіади серед школярів Луцька та учнів з партнерських та дружніх міст Республіки Польща.

Всього до Луцька приїде 40 гостей з Польщі та Литовської Республіки.

Начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцькради Віра Кудрявцева додала, що на святі будуть традиційні заходи, такі як фестиваль шкільної творчості "Євробачення", дитячий малюнок на асфальті, де за центральною сценою талановиті діти розмалюють алею на європейську тематику. Також цьогоріч організують іноземні посиденьки на англійській та польській мові, відкриття євроклумби у вигляді стилізованого українського та європейського прапорів. Також біля входу в Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки проведуть флеш-моб.

"Цією клумбою можна вже йти в парк та полюбуватися", - додала Віра Кудрявцева.

Також цьогоріч всі охочі велолюбителі можуть долучитися до велоекскурсії з польським консулом Кшиштофом Савіцкі місцями Луцька, пов'язаними з польською історією. Закінчиться екскурсія на Замковій площі спільним фото, а о 14:00 буде англомова екскурсія зоопарком.

Також цьогоріч хочуть спробувати провести англомовний дитячий квест "Таємниці Європи". Віра Кудрявцева зауважила: якщо він вдасться, то наступного року його проведуть повторно.

Надрукувати
мітки:
коментарів