Поділитись:

Білорус заплатить 85 тисяч гривень штрафу за контабанду через Волинь

Вівторок, 16 квітня 2019, 15:50
Білорус заплатить 85 тисяч гривень штрафу за контабанду через Волинь

За незаконне транспортування задля збуту 80 000 пачок тютюнових виробів суддею Ратнівського районного суду винесено вирок, яким громадянина Республіки Білорусі визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204 КК України.

Про це інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Нагадаємо, що на початку лютого поточного року, в ході проведення операцій «Акциз» та «Рубіж», слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області було розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом попередження спроби незаконного переміщення на територію України масштабної партії тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка через митний пост «Доманово». Незадекларований вантаж був прихований серед товарно-матеріальних цінностей, які офіційно ввозилися на замовлення українського покупця.

Відтак, рішенням суду, винуватця визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204 КК України та призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 5 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а це 85 000 гривень. При цьому вилучені 80 000 пачок тютюнових виробів, згідно рішення суду, підлягають конфіскації з подальшим знищенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів