Поділитись:

Ляпіс 98 та Сергій Міхалок виступлять у Луцьку*

Вівторок, 16 квітня 2019, 11:02
Ляпіс 98 та Сергій Міхалок виступлять у Луцьку*

Ортодоксальний, який не має аналогів в світі оркестр, родоначальників р-р-радикального шансону «ЛЯПІС 98» не тільки входить в їх авангард, але і є кращим з кращих!

Кожен їхній концерт – це ціла складна театральна постановка, шоу в кращих традиціях Бродвею, буря непідробних емоцій - це потрібно бачити і відчувати!

Вони дарують людям радість, чудовий настрій, і заряджають їх на подвиги! Під час цього натурального, але чарівного і привабливого божевілля нікому не вдається встояти на місці! Все відпрацьовано і продумано до найменших деталей, до кожної ноти і кожного акорду, а кожна пісня – хіт і шлягер на всі часи, і підспівують їх тисячні зали в будь-якій точці світу! «Ляпіси» актуальні завжди і всюди!

13 червня в Луцьку, оркестр «ЛЯПІС 98» і його незмінний лідер Сергій Міхалок представлять ексклюзивне і безкомпромісне за своїми масштабами шоу «Всім дівчатам подобається», присвячене яскравого свята весни і складається тільки з золотих хітів і всенародно улюблених пісень, які співають все ось уже кілька поколінь!

Музкомедия – зустрінемо весну разом незабутнім концертом!

Також Tikhonov Аgency ЗАСТЕРІГАЄ – останнім часом почастішали випадки підробки квитків «шахраями»! Тому ПРОСИМО Вас купувати ТІЛЬКИ у офіційніх розповсюджувачів (котрі зазнечені на нашій сторінці у facebook (https://www.facebook.com/TikhonovAgency/)

Інформаційні партнери події: Конкурент, Волинь Online, Волинські Новини, Таблоїд Волині, Район.Луцьк, Бізнес.Район, Перший, СіД FM, Лу Радіо, Наш Луцьк Life, NLL PROMO GROUP.

Дата: 13 червня 2019 о 19:00

Місце: РЦ «Промінь»

Квитки можна придбати тут:

Довідка за номерами телефонів: (097) 37 68 593, (066) 555 79 86

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Телеведуча запрошує лучан на зустріч із народною депутаткою

Надрукувати
мітки:
коментарів