Це прояв нетолерантних дій, – волинська "Солідарність" про побиття агітаторів

Субота, 13 квітня 2019, 22:26

Команда Володимира Зеленського повинна вибачитися перед людьми, які постраждали через свої політичні переконання.

Про це в коментарі ІА "Конкурент" сказав заступник голови Волинської організації БПП "Солідарність" Сергій Григоренко. 

Зі слів Сергія Григоренка, команда кандидата в президенти Володимира Зеленського позиціонує себе як нова європейська сила. Проте інцидент, який стався сьогодні в Луцьку, свідчить про інше.

Нагадаємо: у Луцьку на вулиці Конякіна побили двох агітаторів за Петра Порошенка, а на Театральному майдані побили 80-річну жінку, яка мітингувала проти Зеленського.

"Я вважаю, що це прояв агресивних, нетолерантних, неєвропейських абсолютно дій по відношенню до опонентів", – зазначив заступник голови Волинської організації БПП "Солідарність".

На думку Сергія Григоренка, команда Зеленського повинна вибачитися перед постраждалими, а людей, які вчинили насильство, потрібно звільнити.

"Якщо вони вибачаться, значить це дійсно команда нових людей, нових ідейних особистостей. Якщо ж вони не вибачаться і замовчить цю ситуацію, як це часто команда Зеленського робить, значить це ще раз підтвердить, що це просто команда, яка говорить одне, а на практиці, на жаль, робить інше – чинить насильство над тими людьми, які мають іншу думку", – резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спілкування з українцями важливіше, ніж вихідні в Парижі, – Порошенко закликав Зеленського прийти на дебати (відео)