Поділитись:

Основна ідея – вибити "Облспоживспілку", – головний редактор "Конкурента" про створення КП "Луцькі ринки" (відео)

Четвер, 11 квітня 2019, 21:20

Комунальне підприємство "Луцькі ринки" створили для того, щоб забрати посередника в особі "Облспоживспілки" між підприємцями та міською владою.

Про це в ефірі ток-шоу Протилежний погляд LIVE розповів голова правління ГО "Бізнес-Волинь" Ігор Дильов.

Зі слів Ігоря Дильова, планувалося, що новостворене КП "Луцькі ринки" буде суттєво наповнювати місцевий бюджет. Усе було прозоро: під час комісій обговорювалися напрямки роботи КП і очікувалися чималі прибутки.

Проте депутат Луцької міської ради Павло Данильчук не вважає, що створення КП "Луцькі ринки" відбувалося прозоро. З його слів, під час комісій приймалися рішення, які потім "складалися в шухляду". І аж через рік рішення про КП "Луцькі ринки" несподівано винесли на сесію Луцькради. У ньому не було чітко окреслених умов, обов'язків. Депутатів просили підтримати рішення, а вже в процесі визначити всі напрямки діяльності КП.

Павло Данильчук додав, що вони підтримували ліквідацію довговічного посередника в особі "Облспоживспілки" і заміну його на КП. Хоча фінансова складова і наповнення бюджету не були головними причинами.

"Якщо говорити про "Центральний ринок", то на першому місці було питання благоустрою території, адже ринок знаходиться в історичній частині міста, перед Луцьким замком.. На другому місці – інтереси лучан і ті гроші, які могли б більше залучатися в казну міста", – зазначив депутат.

На думку головного редактора ІА "Конкурент" Андрія Лучика, в результаті замість однієї прокладки створили іншу – "Луцькі ринки".

"Основна ідея  – вибити "Облспоживспілку" з ринків, зайти своїми людьми на це підприємство і сісти на грошові потоки", – вважає Андрій Лучик.

Думку про зацікавленість нинішньої влади в існуванні такого підприємства підтримав і Павло Данильчук.

"Тут є бажання заробляти, може, навіть непрозоро, на комунальному підприємстві", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без базару: хто "доїть" луцькі ринки?

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 березня 2022
18 липня 2020
12 грудня 2019
20:00
18 жовтня 2019
10:50
17 жовтня 2019
21:00
09 жовтня 2019
03 жовтня 2019
28 вересня 2019
21 вересня 2019
20:00
31 серпня 2019