Поділитись:

Samsung закриває лінійку смартфонів Galaxy J

Середа, 10 квітня 2019, 03:51

Ще минулого року почали говорити, що Samsung планує повністю відмовитися від найбільш продаваної лінійки смартфонів Galaxy J, в рамках якої випускалися як відверто бюджетні, так і середньобюджетні моделі. Тоді йшлося, що південнокорейський гігант об'єднає серії Galaxy J і Galaxy A, попутно розширивши останню бюджетними моделями.

З початку року в рамках оновленої лінійки смартфонів Galaxy A вже вийшли шість з дев'яти запланованих моделей, включаючи відверто бюджетні Galaxy A10 і A20. І ось зараз малайзійський підрозділ Samsung в офіційному відео підтвердив ліквідацію серії Galaxy J, пише УНІАН з посиланням на itc.ua.

Рекламний відеоролик смартфонів Galaxy A30 і Galaxy A50 називається "Galaxy J is now Galaxy A", що перекладається як "Galaxy J стала Galaxy A". В описі самого ролика йдеться, що така улюблена багатьма лінійка Galaxy J тепер перетворилася в новий Galaxy A. Це ж вимовляє закадровий голос з перших секунд відео, перш ніж перейти до опису переваг Galaxy A30 і Galaxy A50.

Як зазначалося вище, до теперішнього моменту Samsung вже представила шість смартфонів лінійки Galaxy A модельного ряду 2019 року: Galaxy A10, A20, A30, A40, A50 і A70. Також Samsung запланувала прес-конференцію, де ймовірно відбудеться прем'єра довгоочікуваного флагмана серії Galaxy A90. Також там очікується анонс моделей Galaxy A20e і Galaxy A60.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple планує випустити маленький iPhone

 

Надрукувати
мітки:
коментарів