Поділитись:

У «Промені» відбудеться фестиваль «Нуль відходів»*

Вівторок, 09 квітня 2019, 14:22
У «Промені» відбудеться фестиваль «Нуль відходів»*

14 квітня у Луцьку вперше відбудеться фестиваль на тему «Zero Waste!», який пройде у РЦ «Промінь».

Гості дізнаються про стиль життя «нуль відходів»: як поводитись зі сміттям, куди в Луцьку здавати відсортоване сміття, як правильно його утилізувати, як замінити одноразові речі і де купувати екологічно чисту, безпечну для здоров’я та нашої планети продукцію для щоденного користування.

На цьому заході пройдуть різні лекції, де можна буде дізнатись: 

  • У чому полягає різниця між натуральною косметикою та «мас-маркетом» і як виготовити домашню зубну пасту? Про це розповість Олена Голоденко – майстер із виготовлення натуральної косметики та власниця майстерні Green Valerie;
  • Що таке Sustainable Fashion від Яни Червінської, яка є провідним дизайнером та засновницею проекту Sustainable Fashion Pad. На її воркшопи приходять Надя Дорофеєва, Кароліна Ашіон та інші зірки;
  • Дізнатись більше про Zero Waste від Лесі Хом’як, проектного менеджера zero waste проекту OZERO;
  • На власні очі побачити, як жити разом із черв’яками на темі «Домашнє компостування» від Олександри Патлач, яка є активісткою "Зелена генерація".

У «Промені» відбудеться фестиваль «Нуль відходів»*

Під час проведення фесту будуть активні барахолка, маленькі магазинчики місцевих бізнесів, де можна буде придбати товари zero waste та їжу в екологічному упакуванні.

Початок о 12:00, тривалість – до 20:30. Вхід вільний.

Більше інформації: https://www.facebook.com/events/368268644017989/

Надрукувати
мітки:
коментарів