Поділитись:

BTS і Halsey записали спільний сингл (відео)

Понеділок, 08 квітня 2019, 23:17
BTS і Halsey записали спільний сингл (відео)

Сенсація корейської поп-музики група BTS і американська співачка Halsey об'єдналися. В неділю, 7 квітня, розважальна компанія Big Hit, до якої належить група BTS, опублікувала тизер їх спільної пісні.

Тизер, а точніше шматочок їхнього кліпу для нового синглу "Boy With Luv" просто "вибухнув" у соціальних мережах.

Стало відомо, що корейські айдоли часто спілкувалися з Halsey у Twitter. Але "Boy With Luv" – це перший раз, коли вони випустили сингл разом.

В короткому тизері Halsey постає оператором з продажу квитків у кіоску, з якого вона вибігає, чимось налякана і розгублена. Сім учасників групи BTS позують на лавочці біля кінотеатру з неоновою вивіскою "Persona", квитки у який і "продавала" Halsey. Змінюється картинка і глядач бачить силуети корейських айдолів, які готові до танцю. Вивіска змінюється теж: співаки стоять під знаком "Love". В кінці кліпу з'являється назва синглу корейською та англійською мовами.

В той час, як англійською мовою пісня називається "Boy With Luv", корейська назва "작은 것들을 위한 시" перекладається приблизно як "Поема для дрібниць".

Як інформує The Billboard, "Boy with luv" вийде в повному обсязі о 17:00 у п'ятницю, 12 квітня, як головний сингл до наступного альбому BTS "Map of the Soul: Persona".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі школярки розповіли, чому фанатіють від корейського гурту BTS (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів