Поділитись:

Керівник Волинської митниці може очолити Державну митну службу

Понеділок, 08 квітня 2019, 16:51

Нацагентство з питань державної служби завершило прийом документів від кандидатів на конкурс керівників Державної податкової і Державної митної служб.

Перелік претендентів на керівні посади опублікували на сторінці Міністерства фінансів України у Facebook. 

Серед кандидатів на пост очільника Державної митної служби є й начальник Волинської митниці Віктор Кривіцький. 

Крім нього, на посаду претендують Артем Груша (генеральний директор ТОВ "Ліга Імпекс"), Михайло Мірошніченко (заступник начальника – начальник управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Житомирської митниці ДФС), Максим Нефьодов (перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України), Ігор Орленко (заступник начальника ГУ ДФС у Київській області), Андрій Саварець (експерт з правових питань Центру соціально-економічних досліджень CASE Україна), Олександр Федоришин (директор Міжнародної юридичної групи «Федерал Партнерс», адвокат). 

У вівторок, 9 квітня, відбудеться перший етап відбору: кандидати складатимуть іспит на володіння іноземною мовою. Далі на них очікуватимуть тестові завдання на знання законодавства та ситуативні рішення, а також проходитимуть співбесіду із серією запитань та відповідей.

Конкурс проводить Комісія з питань вищого корпусу державної служби, він буде відкритим. До процесу перевірки та оцінювання робіт будуть допущені українські та іноземні експерти, представники бізнесу, аби забезпечити неупередженість обрання кандидатів, які конкурсна комісія рекомендуватиме Уряду для призначення на посади керівників ДПС та ДМС.

Нагадаємо: зараз Віктор Кривіцький також виконує обов'язки заступника голови ДФС.

Довідково:

Кривіцький Віктор Броніславович – державний радник податкової служби ІІ рангу.

Народився 8 травня 1965 року в м. Красилові Хмельницької області в сім'ї робітників.

Вищу освіту отримав у Вінницькому політехнічному інституті за спеціальністю "Конструювання та виробництво радіоапаратури". Пізніше закінчив Київський державний торгівельно-економічний університет, спеціальність "Облік і аудит" та Одеський регіональний інститут державного управління Української академії державного управління при Президентові України за спеціальністю "Державне управління".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штрафи і конфіскація: що "світить" власникам нерозмитнених "євроблях"

Надрукувати
мітки:
коментарів