Поділитись:

У Луцьку знову ремонтують міст на Ковельській (відео)

Понеділок, 08 квітня 2019, 15:32
У Луцьку знову ремонтують міст на Ковельській (відео)

У Луцьку відновили ремонтні роботи на мосту на вулиці Ковельській. Минулого року тут ремонтували проїжджу частину, а тепер впорядковують пішохідні доріжки.

Про це йдеться в сюжеті UA: Волинь.

Міст на вулиці Ковельській – єдине дорожнє сполучення району Червоного Хреста з іншою частиною міста. Із початком ремонтних робіт дістатися до місця призначення стало складніше – доводиться йти дорогою.

Капітальний ремонт мосту почали минулого року з проїжджої частини. Тоді рух автотранспорту був ускладнений через часткове перекриття дороги. Тепер же виникли незручності для пішоходів – дехто йде проїжджою частиною, інші обходять попід заводом поряд. 

Минулого тижня робітники зривали старе асфальтове покриття і почали ставити бордюри. Проте виникли труднощі, які уповільнюють роботу, – натрапили на старий паркан від заводу. Уповільнюють роботу й електромережі, прокладені під землею. 

Загальна вартість ремонтних робіт становить майже 15 млн гривень. Минулого року витратили мільйон, цього року планують освоїти решту.

Як розповів директор ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась, необхідні гроші в бюджеті міста є.  

З його слів, цьогоріч заплановано наростити до євростандарту колесовідбій, відновити тротуари з обох сторін мосту, здійснити ремонт перехрестя на Набережній. Також вкладуть верхній шар проїжджої частини та встановлять LED-освітлення.

Ремонт пішохідної частини мосту мають намір завершити до Дня Незалежності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не минуло і півроку: в Луцьку тріщить міст на Ковельській (фото)

 

Надрукувати
мітки:
коментарів