Поділитись:

Крадіжка з тубдиспансеру, пістолет та грабіж: "гаряча" ніч у Луцьку (фото)

Неділя, 07 квітня 2019, 11:00

З палати тубдиспансеру, що на вулиці Львівській у Луцьку, викрали ноутбук. На Федорова 20-річний чоловік розмахував і погрожував пістолетом, а на Рівненській компанія з п'яти чоловік побила і пограбувала перехожого. 

Так минула ніч на 7 квітня, – повідомляє патрульна поліції Волині. 

Увечері 6 квітня патрульні отримали виклик про погрозу фізичною розправою або вбивством. Коли ж копи прибули на вулицю Федорова, помітили п'ять осіб. У 20-річного громадянина знайшли пістолет. Згодом у міськвідділку встановили, що пістолет пневматичний, особу відпустили та попередили, що є певні правила користування зброєю, тож їх необхідно дотримуватися, а не лякати людей, які вже відпочивають.

Як інформують патрульні, двоє невідомих у ніч на 7 квітня проникли до палати тубдиспансеру та поцупили техніку. Одного з причетних патрульні затримали на місці. 35-річний чоловік зазначив, що був не сам, його спільник вискочив через вікно і може перебувати на вулиці Каштановій, що неподалік. Там його і помітили патрульні, щоправда, він ще намагався втекти. Однак чоловіка затримали. 29-річний зловмисник уже раніше був причетний до ряду крадіжок. Далі над цим працюють слідчі.

Над ранок патрульні отримали виклик про завдання тілесних ушкоджень. На вулиці Рівненській у Луцьку п'ять молодих осіб побили 24-річного жителя Маневиччини та відібрали грошові кошти. Патрульні одразу почали працювати за орієнтуванням і на проспекті Відродження виявили групу осіб, які підходили за описом: троє хлопців та двоє дівчат. У них були сліди крові на одязі та руках. Усіх привезли до міськвідділку, де далі з ними працював слідчий. Попередньо відомо, що всі затримані – неповнолітні, цілу ніч випивали, батькам сказали, що ночуватимуть одне в одного, очевидно, на ранок їм захотілося пригод. Тим часом потерпілого забрали до лікарні.

Окрім цього, патрульні виїжджали на сім викликів про конфлікти, 11 – про домашнє насильство, чотири – про погрозу фізичною розправою або вбивством, оформили 10 протоколів та 11 постанов у сфері охорони публічної безпеки, перевірили 112 осіб та 72 транспортні засоби. Загалом опрацювали 86 викликів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку п’яний водій "Рено" влетів у припарковене авто (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів