Поділитись:

Суд повернув на новий розгляд справу щодо гектарів волинських лісів

П'ятниця, 05 квітня 2019, 16:35
Суд повернув на новий розгляд справу щодо гектарів волинських лісів

Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного господарського суду розглядав справу про рішення Волинської обласної ради 2013 року щодо надання мисливських угідь.

У поставі йдеться, аби направити справу на новий розгляд до суду першої інстанції.

Касаційна скарга стосувалася ТзОВ «Ішів».

26 лютого 2013 року Волинська обласна рада надання йому у користування мисливські угіддя. А саме Ішівського, Стенжаричівського та Устилузького лісництв. Однак вони знаходяться на території відділу прикордонної служби "Пархоменкове" та "Коритниця" Львівського прикордонного загону в межах від лінії державного кордону до лінії прикордонних інженерних споруджень Державної прикордонної служби України. Загальна площа – 465 га.

У касаційній скарзі «Ішів» просило скасувати  судові рішення. Оскільки попередніми рішеннями судів, які визнавали недійсним всю угоду, яка стосувалася не лише тих 465 гектарів, а загальної площі 14 253 га.

Зрештою, Верховний суд постановив касаційну скаргу Товариство з обмеженою відповідальністю "Ішів" на рішення Господарського суду міста Києва та постанову Північного апеляційного господарського суду задовольнити частково.

Скасувати їх в частині визнання недійсним договору, укладеного між Волинським обласним управлінням лісового та мисливського господарства та ТзОВ «Ішів». Справу в зазначеній частині направити на новий розгляд до суду першої інстанції.

В решті попередні рішення залишені без змін.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів