Поділитись:

Оголосили конкурс до молодіжної ради при Волинській ОДА

П'ятниця, 05 квітня 2019, 17:47
Оголосили конкурс до молодіжної ради при Волинській ОДА

Волинська обласна державна адміністрація оголосила конкурсний відбір кандидатів до складу молодіжної ради при ВОДА. 

Про це інформує Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради у Facebook

Установчі збори з формування складу молодіжної ради при Волинській обласній державній адміністрації відбудуться 16 травня 2019 року у малому залі приміщення обласної ради. Початок зборів об 11:00.

Склад молодіжної ради буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі молодіжної ради та запропоновані інститутами громадянського суспільства. Кількісний склад молодіжної ради буде визначено установчими зборами на строк у два роки.

До складу молодіжної ради можуть входити громадяни України, які є:

  • представниками молодіжних консультативно-дорадчих органів при сільських, селищних, міських, районних у містах радах, утворених на території регіону;
  • представниками інститутів громадянського суспільства, що провадять діяльність у молодіжній сфері, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території регіону (за згодою);
  • представниками органів студентського та учнівського самоврядування та їх обласних об’єднань. 

Документи приймаються ініціативною групою до 16 квітня 2019 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 59, каб. № 8, управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА, з 8:00 до 16:00 год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів