Поділитись:

Польоти бойових літаків у Луцьку не пов'язані з ремонтом злітної смуги на Хмельниччині

Субота, 07 травня 2016, 09:31
Польоти бойових літаків у Луцьку не пов'язані з ремонтом злітної смуги на Хмельниччині

Після Великодніх свят у Луцьку відновилися польоти військових літаків.

Раніше повідомляли, що нібито у зв'язку з ремонтом злітної смуги сьому бригаду тактичної авіації зі Староконстянтинова Хмельницької області тимчасово передислокували в Луцьк. Про це повідомляє газета Експрес.

"Перевезли 14 літаків, з них 12 – Су-24М у модифікаціях фронтових бомбардувальників і розвідників, а також два навчально-бойові – Л-39 "Альбатрос". Крім того, на летовищі приземлився військово-транспортний літак, який доставив зі Старокостянтинова решту необхідного для забезпечення польотів обладнання", – зазначили в організації волинських авіалюбителів "Овал".

У регіональному медіа-центрі Міністерства оборони цю інформацію підтвердили лише частково. Як пояснив прес-офіцер Андрій Агеєв, у Луцьк тимчасово передислокували декілька екіпажів військових авіаторів зі Старокостянтинова. Але це не пов'язано з ремонтом злітної смуги. На Волині проходить льотно-методичний збір тактичної та транспортної авіації, у якому беруть участь і наші пілоти.

"Цьогоріч він триватиме не тиждень, як це було зазвичай у мирний час, а більше місяця", – уточнює підполковник. Утім, запевняє, екіпажі сьомої бригади тактичної авіації зі Старокостянтинова, які не беруть участі в заході, й надалі будуть проводити планові навчальні польоти в штатному режимі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У МЕРЕЖІ ОПУБЛІКУВАЛИ ФОТО ВІЙСЬКОВИХ ПОЛЬОТІВ НАД ЛУЦЬКОМ

Надрукувати
мітки:
коментарів