Поділитись:

Моклиця кинув виклик військкомату: у Луцьку потролили Зеленського (відео)

П'ятниця, 05 квітня 2019, 04:36
Моклиця кинув виклик військкомату: у Луцьку потролили Зеленського (відео)

Керівник спецпроекту "Порошенко в Луцьку" Юрій Моклиця потролив Володимира Зеленського.

Лучанин художньо переосмислив відеозвернення Володимира Зеленського до Петра Порошенка щодо дебатів і відзняв тролінговий ролик. На відео, знятому в кращих традиціях "Кварталу 95", чоловік нібито відповідає на повістку від військкомату словами Зеленського.

Далі цитуємо:

"Звертаюся до військового комісара. Ви прислали мені повістку і кличете мене у військкомат. Думали, що я втечу, відморожусь, заховаюсь? Ні, я не такий!

Я приймаю виклик, ось мої умови: чекаю на вас тут, на центральній площі міста. Призовна комісія має відбутися перед народом України. Усі телеканали і журналісти мають право бути присутніми.

Ми з вами вдвох обов'язково повинні пройти медичну експертизу, щоб довести, що серед нас немає ні алкоголіків, ні наркоманів. Країні потрібен здоровий військовослужбовець.

В знак поваги до щонайменше 30 моїх друзів ви повинні сказати публічно, що я не "сєпар", не ватник, не сцикло. А справжній патріот України! Даю вам 24 години. Думай...те!".

Нагадаємо: кандидат у президенти Володимир Зеленський записав звернення до Петра Порошенка, у якому назвав свої умови дебатів та дав 24 години чинному Президенту України на роздуми. Дебати мали б відбутися на НСК "Олімпійський". Однак там поки не отримували жодних офіційних заявок щодо них. Натомість Петро Порошенко відповів на виклик Зеленського. "Стадіон, так стадіон", – сказав він. У відповідь на умову Володимира Зеленського, що кандидати повинні обов'язково пройти медичну експертизу, у штабі Порошенка закликали Зеленського здати аналізи на вживання алкоголю та наркотиків разом з чинним Президентом. 

Відео дивитися до кінця =)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський покликав Тимошенко розсудити його дебати з Порошенком

Надрукувати
мітки:
коментарів