Поділитись:

Волинь добре справляється зі сплатою податків, – фіскали

Четвер, 04 квітня 2019, 09:58

Майже два мільярди гривень податкових платежів за підсумками першого кварталу 2019 року сплачено до бюджетів усіх рівнів на Волині.

Про це інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

Зокрема, за підсумками січня-березня поточного року сума мобілізованих в області податків склала 1 мільярд 939 мільйонів гривень. Таким чином, податковий внесок суб’єктів господарювання Волині на  354,8 мільйона гривень перевищив аналогічні показники минулого року.

«Фіксуючи ріст сплати податків на 22,4 відсотка проти першого кварталу торік, ми продовжуємо активний діалог з представниками соціально орієнтованого бізнесу та вживаємо весь передбачений законом комплекс заходів з тим, щоб завдання з мобілізації коштів до державного та місцевих бюджетів виконувалися. Якісне адміністрування, ефективний податковий супровід та надання адміністративних та інших послуг згідно затверджених технологічних вимог дозволяють прогнозувати стабільні надходження в подальшому», – наголосила начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як підкреслила керівник волинських фіскалів, позитивна динаміка із забезпечення надходжень нині характеризує ситуацію з наповнення як держбюджету, так і бюджетів громад.

«Держава та громади щодня потребують коштів для фінансування важливих соціально – економічних програм. Це варто пам’ятати всім платникам податків, оскільки від усвідомленої позиції кожного з нас залежить безпека, добробут та розвиток незалежної країни», – підсумувала Світлана Савчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів