Поділитись:

"Ми, порохоботи, привели виборців Зеленського", – Моклиця

Вівторок, 02 квітня 2019, 15:10
«Ми, порохоботи, привели виборців Зеленського», – Моклиця

Керівник спецпроекту "Порошенко в Луцьку" Юрій Моклиця наголосив, що 31 березня був флешмоб, а 21 квітня мають бути вибори. І закликав зробити їх разом. 

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. 

Як зазначив Моклиця, всі чекали, що виборці Зеленського не прийдуть голосувати, але вони таки прийшли. До того ж зробили це набагато дисциплінованіше, ніж виборці Порошенка. 

"Останні п'ять місяців я прожив цією кампанією і продовжую жити, підтримуючи команду чинного Президента у Луцьку. Я можу і маю моральне право говорити речі, які, можливо, будуть неприємними багатьом симпатикам Порошенка. А висновок мій не дуже втішний: саме ми, "думаючі порохоботи", значною мірою привели електорат Зеленського на дільниці", – зазначив він. 

Також він закликав не називати людей дебілами, адже комусь може бути байдуже на майбутнє України і Зеленського, але не байдуже, коли їх називають так. 

"Ми, "думаючі" порохоботи, переступили межу критики загального і перейшли на особисте. Ми з критики кандидата перейшли в критику виборця. Ми викликали в людей емоцію, яка змусила їх підняти сраки і прийти на виборчі дільниці. Неважливо, яка емоція: "на зло", "по приколу", "а хулі", "ах так"… Просто взяли і прийшли. Не виключено, що велика частина виборців "Зе" прийшла, щоби написати в бюлетені "сам дебіл", але Зеленський переконав їх, що краще проголосувати за нього. І це спрацювало. Ми перетворили вибори на флешмою – і учасники прийшли. Ми, порохоботи, привели виборців Зеленського на дільниці. Не Порошенко (до речі, його вже тепер і в цьому звинувачують), а саме ми", – наголосив Моклиця. 

Він також зазначив, що люди продовжують шукати піщинку в чужому оці, але не бачать колоди у своєму. 

"Тошнить від розмов на кшталт "я знаю, як виграти вибори: треба, щоб по тєлєку сказали…", або "нічого не буде з цими виборами, якщо Пєтя терміново не…". Всі знають, як виграти вибори, всі знають який IQ у виборців Зеленського, але ніхто не хоче постукати до сусіда і запитати, чи був він на виборчій дільниці! Будь-що, аби самому нічого не робити. Забули, що результат виборів залежить від нас? Забули, що майбутнє країни залежить від нас? Забули, звідки починаються зміни?" – запитує Юрій Моклиця. 

Відтак він заликає забути і про Зеленського, і про його виборців та їхнє IQ, а привести на вибори людей, які з якихось причин не голосували в першому турі, і зробити свідомий вибір. 

Для виборців Юрій Моклиця склав 10 заповідей: 

1. Забудь про "Зе".
2. Забудь про виборців "Зе".
3. Не відбудеться нічого, що різко змінить ситуацію.
4. Не зробить Пєтя щось, що неможливо.
5. Не вір в Гаррі Поттера.
6. Голоси когось не перетечуть Порошенкові.
7. Не вір в те, що контент тєлєка зміниться.
8. Люди не одумаються.
9. Результат першого туру не мобілізує людей на другий.
10. Не вір, що хтось нам допоможе. 

"Все буде максимально тяжко. Все буде максимально неможливо. Все буде залежати тільки від того, що зробиш ти особисто. 31-го березня був флешмоб. 
21 квітня мають бути вибори  Зробимо їх разом!" – наголосив він.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів