Лучани скаржаться на сусідку, яка засмерділа під’їзд (фото)

Вівторок, 02 квітня 2019, 10:17

фото ілюстративне

Мешканці другого під'їзду по проспекту Соборності, 37а скаржаться, що не можуть проживати у своїх квартирах через сморід.

Про це на платформі «Відкрите місто» написала користувачка Яна Поліщук.

«Вже багато років прості жителі не можуть добитись справедливості і допомоги у органів влади. У нашому під' їзді проживають люди з вадами зору, серед них є жителька, яка проживає на 4 поверсі і яка створила у своїй квартирі і у під' їзді сміттєзвалище», – розповіла лучанка.

Також додала, що квартира жительки будинку завалена сміттям від підлоги до стелі.

«Вона посеред сміття ходить у туалет і випливає це все на сходинкову клітку. Ні на які зауваження, прохання, вона не реагує. Я не можу вам передати сморід. Знову наближається літо, це повна антисанітарія. Біля її квартири проживають діти, так як і на інших поверхах», – зауважила авторка звернення.

Та звернула увагу, що в будинку часто не працює ліфт і мешканці будинку із  дітьми змушені ходити пішки, а ця жителька погрожує взірвати будинок.

«ЖЕК невідомо куди тратить наші гроші. У під'їзді неможливо жити, обвалені стіні, прибиральниця відсутня і повна антисанітарія. Цей сморід іде від 4 по 9 поверх, враження, що труп лежить вже дуже довго. Допоможіть нам, психічно хвора людина з вадами зору не дає нам жити і нормально дихати. Одна надія на Вас», – звернулася лучанка.

Нині проблему взяли в роботу у МЖК.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: