Поділитись:

Гвоздик достроково переміг у бою з Нгумбу

Понеділок, 01 квітня 2019, 08:55
Гвоздик достроково переміг у бою з Нгумбу

Український чемпіон світу у напівважкій ваговій категорії за версією WBC Олександр Гвоздик (17-0, 14 КО) переміг француза конголезького походження Дуду Нгумбу (38-9, 14 КО).

Добровільний захист титулу відбувся у суботу, 30 березня, в Філадельфії (США) на 2300 Arena, і завершився в п'ятому раунді після відмови Нгумбу продовжувати бій через травму ноги, – інформує "Обозреватель". 

Бій несподівано завершився в 5-му раунді, коли Дуду в одному з моментів на рівному місці отримав пошкодження ноги. Що саме сталося, француз так і не зміг пояснити, тримаючись то за коліно, то за литковий м'яз. 

Згдом українець припустив, що француз симулював травму, через яку бій був зупинений.

"Я не знаю, що насправді сталося, але особисто не розумію, що там могло вiдбутись. Можливо, він і злився, прикро, хотілося провести більше раундів. За час бою не вдалося нічого показати, тому що була нервозність. Я не хотів з 1-го раунду кидатися на амбразуру, хотів намацати суперника, і в той момент, коли я почав розуміти його, почав знаходити свій темп і ритм, в цей момент все і закінчилося. Так буває", – заявив українець відразу після бою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик відмовився від поясу WBA і бою з росіянином

Надрукувати
мітки:
коментарів