Поділитись:

Обговорили етапи ремонту дороги біля Устилуга

П'ятниця, 29 березня 2019, 15:07

У місті Устилуг Волинської області відбулася робоча зустріч з обговорення основних напрямків реалізації умов договору на виконання робіт з проектування та капітального ремонту автомобільної дороги державного значення Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне на ділянці км 0+420 – км 13+420.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг на Волині. 

Нагадаємо, що виконання ремонтних робіт на вказаній ділянці автодороги Н-22 здійснюватиметься за контрактом на суму 4 811,4 тис. євро, укладеним в рамках реалізації договору між Урядом України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги для фінансування проектів з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури та облаштування пунктів пропуску українсько-польського кордону.

У засіданні брали участь представники замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області, підрядного підприємства DROG-BUD Sp. z o.o. (Республіка Польща) та проектної організації ТОВ "Науково-виробниче об’єднання "Трансінжиніринг".

Під час зустрічі розглянуто питання щодо стану виготовлення проектної документації на об’єкт капремонту, закупівлі матеріалів, визначення місць їх складування і зберігання, обговорено ряд інших робочих завдань. Про поточний стан справ з розробки проектної документації на об’єкт капітального ремонту автодороги Н-22 на ділянці км 0+420 – км 13+420 інформував представник ТОВ "НВО "Трансінжиніринг", який запевнив, що до кінця квітня поточного року вона буде виготовлена і передана на державну експертизу. Представник DROG-BUD Sp. z o.o. повідомив, що найближчим часом очікує отримання авансу для закупівлі матеріально-технічних ресурсів, необхідних для виконання ремонтних робіт за контрактом.

На завершення зустрічі її учасники обговорили та узгодили подальші кроки співпраці для своєчасної та успішної реалізації контракту.

У той же день, для вирішення окремих технічних питань щодо проектування ремонту зазначеної ділянки дороги в межах населених пунктів, представники Служби автомобільних доріг у Волинській області та НВО "Трансінжиніринг" зустрілись з представниками Устилузької міської ради та Управління житлово-комунального господарства і будівництва Володимир-Волинської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів