Поділитись:

Усик відмовився від поясу WBA і бою з росіянином

Четвер, 28 березня 2019, 13:36
Усик відмовився від поясу WBA і бою з росіянином

Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО)  відмовився від поясу WBA.

Олександр Усик у своєму Instagram оголосив про рішення відмовитися від пояса WBA. Крім того, наступний свій бій українець точно проведе в суперважкій вазі, – інфоормує 24 телеканал. 

До слова, 19 березня Всесвітня боксерська асоціація (WBA) зобов'язала Олександра Усика провести захист свого поясу проти росіянина Дениса Лебедєва (32-2, 23 КО).

"Організація WBA зобов'язує мене боксувати з Денисом Лебедєвим. Цей бій не відбудеться, тому що ми з командою вирішили переходити до суперважкої ваги. З цих причин ми не можемо боксувати з Денисом", – сказав Усик.

"Я відмовляюся від пояса. Не хочу, щоб він просто так у мене був, нехай хлопці боксують, це нормально. Денису – успіхів. Всім іншим хлопцям, які будуть битися за цей пояс – успіхів", – додав він. 

Президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман заявив, що організація поки не буде відбирати титул в українського важковаговика Олександра Усика:

"WBC одноголосно проголосувала за те, щоб підтримати Усика і зробити все можливе, щоб залишити його абсолютним чемпіоном – єдиним в світі. Він попросив дозволу провести бій у важкій вазі, після якого він повідомить WBС про своє рішення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів