Поділитись:

Вакарчук закликав українців не голосувати "по приколу" (відео)

Четвер, 28 березня 2019, 00:30
Вакарчук закликав українців не голосувати «по приколу» (відео)

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук записав відеозвернення, в якому закликав українців відповідально поставитися до виборів Президента і не голосувати "по приколу".

Відеоролик він виклав на своєму Youtube-каналі, передає Укрінформ.

"От і настав час, коли ми з вами маємо виконати наш громадянський обов‘язок: проголосувати на виборах Президента. Відмовившись від балотування на найвищу посаду в державі, я не відмовляюсь від власної відповідальності за долю країни. Я не збираюсь стояти осторонь. Я не маю права мовчати", – сказав музикант.

За його словами, майбутнє не можна виграти в лотерею. "Майбутнє – це не прикол. Його здобувають відважні, але й відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність – не пусті слова, а омріяна мета, за яку вони віддавали найдорожче", – підкреслив Вакарчук.

Він наголосив, що свобода вимагає відповідальності, а не саркастичної байдужості. "Зміни – не випадковість, вони вимагають наполегливості, а не нетерплячості. І, нарешті, перемога – це не персональна амбіція, вона вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайпі. Вибори Президента України для мене не "прикол". Тисячі наших співвітчизників, в тому числі молодих людей, віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно обирати. Пам’ятаймо про це", – закликав музикант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук зробив важливе звернення до українців

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
11 квітня 2024
02 квітня 2024
03 серпня 2023
02 травня 2023
06 квітня 2023
07 березня 2023
22 лютого 2023
16 липня 2022
05 липня 2022