Поділитись:

Xiaomi не постачатиме Redmi Note 7 Pro на ринки Європи

Середа, 27 березня 2019, 03:37

Компанія Xiaomi підтвердила, що модель Redmi Note 7 Pro буде офіційно доступна тільки на ринках Китаю та Індії. 

Такі дані Xiaomi оприлюднила через представника компанії в Таїланді.

Про це розповідає Новое Время, посилаючись на Android Authority.

"Як би мені не хотілося, я з жалем повідомляю всім, що Redmi Note 7 Pro не матиме офіційну міжнародну версію для інших країн, крім Китаю та Індії, у зв'язку з нашою стратегією продукту", – йдеться в повідомленні представника компанії, який відповідав на питання тайських користувачів.

Менеджер зі зв'язків з громадськістю Xiaomi Джон Чан підтвердив новину для Android Authority, але не уточнив причину такого рішення.

Це здається невдалим рішенням, але ті, хто не живе в Китаї або Індії мають можливість придбати гаджет через сторонні магазини або звернути увагу на стандартний Redmi Note 7.

У стандартному варіанті чіпсет Snapdragon 675 і сенсор Sony IMX586, які встановлені в версії Pro, замінені на Snapdragon 660 SoC і камеру Samsung GM-1.

Додамо, що смартфон Redmi Note 7 (без приставки Pro) вже представили в Україні. Рекомендована роздрібна ціна на версію з 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ вбудованої - 5999 грн. Конфігурації з 3/32 ГБ і 4/128 ГБ з'являться в продажу пізніше. Вони коштуватимуть 5 499 грн і 6 999 грн відповідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Samsung презентувала смартфон, який гнеться (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів