Поділитись:

Ремонт дороги на Рівненській завершать за два дні (відео, фото)

Середа, 27 березня 2019, 02:27
Ремонт дороги на Рівненській завершать за два дні (відео, фото)

Упродовж двох днів обіцяють завершити ремонт дороги на вулиці Рівненській в Луцьку.

Про це розповідає Суспільне.

На вулиці Рівненській працівники «Луцькавтодору» вирізають на дорозі ями для ремонту. В окремих місцях вони до 10 метрів у довжину.  Станом на 9:30 ранку  дорожники працюють. Водій таксі Петро Коржен каже: їздить цією дорогою щодня, через ремонт є ризик аварійних ситуацій:

«Яму, якщо вирив, то треба латати, а не бити колеса. За дорогою не дивишся, більше на ями, замість того щоб слідкувати за дорогою».

Водій Микола Ничипурук, каже: намагався об’їхати яму, через інтенсивний рух не вдалося – авто поламалося:

«Дорога паршива, зловив яму – вбив колесо, то що я можу сказати».

Ремонт здійснюють біля зупинки громадського транспорту, маршрутні таксі та тролейбуси стають в різних місцях. Лучанка Світлана Ващук говорить, що не встигає дійти до автобуса:

«Попросила щоб зупинили і нам двом інвалідам як тепер?! Все для людей… лише гірше і гірше. Бачите, саме ремонтують і не знаю де стає: чи тут чи там, от пішли в те місце, де ставали, а вони раніше почали ставати. Будь ласка, ще й ноги можна покрутити».

Коли завершать ямковий ремонт на вулиці Рівненській, розповідає керівник ремонтної бригади Сергій Шевчук:       

«Цю яму, яку вирізають, коли будуть латати? – Сьогодні. – А далі по вулиці? – Дубнівська, 66 – усі питання туди… Всі ями, які тут зроблені – сьогодні будуть залатані».

Головний інженер «Луцькавтодору» Сергій Володько сказав: обсяг роботи великий, якщо за сьогодні не встигнуть – то завершуватимуть завтра. Далі, каже головний інженер, під кінець робочого дня проведуть нараду із замовником та запланують роботу на наступні дні. 

Ремонт дороги на Рівненській завершать за два дні (відео, фото)Ремонт дороги на Рівненській завершать за два дні (відео, фото)Ремонт дороги на Рівненській завершать за два дні (відео, фото)Ремонт дороги на Рівненській завершать за два дні (відео, фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без "прав", на мопедах, з гучною музикою: на Волині затримали п’яних водіїв

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024