Поділитись:

Гола правда про тренінги з розкачування чакр та ДН Пустовіта

Вівторок, 26 березня 2019, 10:00

Ми щодня щось плануємо. Хтось планує знайти додаткову роботу, а хтось – пограбувати державу. Хтось планує дітей, а хтось залітає, потім розгрібаючи наслідки не дуже бажаним шлюбом і дітьми. Складається враження, що останнім часом Луцька міська рада системно “залітає” на своїх рішеннях і потім в останній момент намагається хоча б якось відрегулювати ситуацію.

Пам'ятаєте, ми в минулому випуску говорили про те, що Луцька міська рада спеціально збиратиметься на позачергову сесію, для того, щоб внести деякі уточнення до одного з проектів рішення, про яке забули. Це було, власне рішення про перейменування деяких вулиць у місті. За звичайних умов, коли не вказано терміну вступу рішення в силу воно, починає діяти з часу його підписання.

Але, проголосувавши за це, депутати зрозуміли, що накоїли біди, просто не подумавши. Адже, перейменуючи вулиці до виборів, вони просто спричинять серйозну плутанину виборцям, які живуть на цих перейменованих вулицях. Тому, увімкнувши нарешті мізки, вони вирішили все ж призначити термін виконання з 3 червня. І це не може не радувати, що вони взагалі, додумались все ж до цього.

Наступна історія пов'язана з дорогами, а точніше тим, що їх не буде. У Луцькій міській раді зменшили видатки на капітальний ремонт доріг у місті на 8 мільйонів 706 тисяч гривень. Ці кошти пішли на користь ДКП «Луцьктепло», аби там змогли заплатити частину кредиту Європейському банку реконструкції та розвитку

Так, всі адекватні мешканці міста розуміють, що дії з перерозподілом коштів пов'язані із заборгованістю саме містян перед Луцьктеплом. І вона велика. Також я дуже вірю пану Пустовіту, що гроші у сумі маже 9 мільйонів гривень колись повернуть на ремонт доріг, але це рішення приймалось похапцем на позачерговому засіданні виконкому, 14 березня, за умови, що 15 наступав термін сплати кредиту. Ефективне планування!

Пам'ятаєте, як минулого року день міста перенесли аж на вересень? Депутати тоді нібито дослухалися до півтори сотні лучан, які проголосували за це на сайті міської ради. Змінили дату святкування тільки на рік, а потім, може, повернуть на серпень.

Справжня причина крилась в тому, що оргкомітет не встигав спершу до заявленої дати в червні, а потім навіть до іншої дати в кінці серпня. Тому, щоб не мати на своїй політичній кармі провтик проведення такого брендового для Луцька дійства, вирішили перенести сам день міста, відразу знайшовши супераргументовану причину в тому, що люди втомились святкувати. 

І на завершення хочу вам прочитати невелику замальовку від головного редактора Конкуренту Андрія Лучика, яку він смачно описав у своєму блозі, бо крутіше не придумаєш. Отож, “Уявіть ситуацію: 29 березня, сесія Луцької міської ради. День народження секретаря міської ради Григорія Пустовіта. Але про це забув його радник Ігор Поліщук і не купив йому подарунок. Тут піднімає руку депутат Дендіберін, і каже, що до нього звернулися виборці і просять перенести День народження Пустовіта на 29 квітня. Бо в березні вже Міжнародний жіночий день святкували, забагато буде на "март месяц". Земельна комісія в перерві швиденько схвалює проект рішення, а рада 24-ма голосами "ЗА" переносить святкування Дня народження секретаря міської ради на місяць вперед. Найсумніше, що все так і відбулося насправді. Тільки День народження перенесли не Пустовіту, а всьому Луцьку".

І про планування. Навіть грабіжник-невдаха планує свої пограбування набагато ретельніше, ніж міська рада свої стратегічно важливі рішення. Чесно кажучи, після цього всього хочеться побажати Луцькій міській раді, щоб вони виділили кошти на якісь тренінги по плануванню для себе. Головне, щоб у цьому пориві самовдосконалитись ми не застали наших владців за розкачуванням чакр чи на тренінгах Мунтяна.

Ви ж розкачуйте не чакри, а критичне мислення для того, щоб не дозволити маніпулювати собою, або хоча б спортзал ходить, качайте м'язи – це й то краще, ніж дивитись деякі волинські ЗМІ.

Думай критично та  читайте Конкурент!

З вами була Галина Падалко, хай правда буде голою!

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 листопада 2023
11:26
19 липня 2023
11:00
09:30
18 лютого 2022
19:00
24 грудня 2021
22 жовтня 2021
19:30