Поділитись:

Добудова за 7 мільйонів: у волинській школі відкрили новий спортзал

Субота, 23 березня 2019, 22:43
Добудова за 7 мільйонів: у волинській школі відкрили новий спортзал

У школі села Седлище Любешівського району – нова спортивна зала.

Про це повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації, передає ВолиньPost.

Справжнє свято влаштували школярі Седлищенської ЗОШ з нагоди відкриття довгоочікуваної спортзали, яке відбулося 22 березня 2019 року. Завітав на відкриття і голова облдержадміністрації Олександр Савченко

"Свято для усіх. Єдине, можливо, що свято зробили значимішим, ніж потрібно. Адже це наша буденна робота – побудувати та відкрити спортивну залу. Але зрозуміло, що діти, які очікували декілька років, надзвичайно раді. На сьогодні зала готова на 98 відсотків, але спортінвентар фактично увесь є. То ж вірю, що через декілька років Україна отримає нових чемпіонів", – зауважив Олександр Савченко.

До слова, очільник області подарував спортзалу м’ячі, волейбольну сітку та спортивні мати.

Слід відзначити, що за розмірами спортивна зали нині є найбільшою у Любешівському районі. Окрім того, проектом передбачили спорудження санвузлів, двох роздягалень, а також окремих душових. Є тут і окрема кімната для спортінвентаря. Загалом, це велике та просторе місце для занять спортом із сучасною вентиляцією та великими вікнами. 

Нагадаємо, що будівництво спортивної зали розпочали у 2017 році. Його кошторисна вартість становить 6 млн 987 тис. грн. Левова частка цих коштів (понад 6 млн грн) – з Державного фонду регіонального розвитку. Долучилися також місцеві бюджети: 328,5 тис. грн у 2017 році виділили з районного бюджету, а 395,559 тис. грн – кошти ОТГ у 2018 році.

Добудова дозволила об’єднати три приміщення школи – їдальню та спортзал із навчальними класами. Раніше, аби потрапити на обід, учням доводилося виходити на вулицю.

Добудова за 7 мільйонів: у волинській школі відкрили новий спортзалДобудова за 7 мільйонів: у волинській школі відкрили новий спортзалДобудова за 7 мільйонів: у волинській школі відкрили новий спортзалДобудова за 7 мільйонів: у волинській школі відкрили новий спортзалДобудова за 7 мільйонів: у волинській школі відкрили новий спортзалДобудова за 7 мільйонів: у волинській школі відкрили новий спортзалДобудова за 7 мільйонів: у волинській школі відкрили новий спортзал

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський ліцей перетворять на «демократичну школу» (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024