Поділитись:

Волинський депутат визнав свою вину у незаконному продажу "жучків"

П'ятниця, 22 березня 2019, 17:17
Волинський депутат визнав свою вину у незаконному продажу

фото ілюстративне

Слідчі управління Служби безпеки України на Волині працюють над справою щодо знайденого обладнання в приміщенні Волиньради. 

На підставі зібраних у ході досудового розслідування доказів волинському підприємцю, який також є депутатом Волинської обласної ради, повідомлено про підозру. Підозрюваний свою вину у вчиненні злочину визнав у повному обсязі. Наразі матеріали кримінального провадження готуються до передачі до суду. Про це повідомляє управління СБУ на Волині. 

Нагадаємо: у межах цього кримінального провадження додатково перевірялося повідомлення голови Волинської обласної ради щодо виявлення радіообладнання в приміщенні ради. Згідно з висновком експерта, зазначене обладнання не належить до спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, тому факт у травні 2018 року забрали із матеріалів справи. 

У січні в житлі та в магазині депутати Бориса Бабійчука здійснювалися обшуки. 

Як йдеться у повідомленні прес-центру СБУ, Конституція України закріплює принцип рівності всіх перед законом, а кримінальний закон ‒ принцип невідворотності покарання за вчинений злочин. Служба безпеки України перебуває поза політикою та діє винятково у правовому полі відповідно до вимог чинного законодавства.

Довідково:

станом на 2019 рік слідчим відділом управління розслідується три кримінальні провадження, розпочаті за ст. 359 Кримінального кодексу України (Незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації), у двох провадженнях двом особам повідомлено про підозру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сільському голові на Волині "світить" тюрма за новорічні ялинки

Надрукувати
мітки:
коментарів