Поділитись:

Фірма Сергія Корецького стала покупцем книгарні «Планета»

Четвер, 21 березня 2019, 15:20
Фірма Сергія Корецького стала покупцем книгарні «Планета»

У складі засновників ТОВ "Санеко Груп" (м. Київ), яке придбало приміщення, де була книгарня "Планета", сталися зміни. А саме змінилися дані засновника. Досі ним був Сіваков Денис Володимирович із міста Луцька Волинської області.

А відтепер – кінцевий бенефіціарний власник це кірпська офшорна компанія Юніго Холдінгс Лімітед, до якої має стосунок Корецький Сергій Федорович.

Фірма Сергія Корецького стала покупцем книгарні «Планета»

Адреса Юніго Холдінгс Лімітед – Республіка Кіпр. Директором підприємства є Андрій Малай. Основним видом діяльності компанії є вироблення електроенергії. Приміщення придбали за 7,7 мільйона гривень (з ПДВ).

До слова, в аукціоні брала участь також компанія ТОВ «ФОРТЕКС ЕНЕРДЖІ», засновником якої є Сергій Корецький, який донедавна був тісно причетний до групи компаній «Континіум».

Нагадаємо, що в місті вирішили продати два приміщення книгарень - "Планета" та "Освіта". Щодо продажу "Освіти", то поки що Господарський суд заборонив продавати це приміщення.

Довідка:

Сергій Корецький пройшов шлях від молодшого аналітика ГК "Континіум" (з 1999 р) до генерального директора керуючої компанії ГК "Континіум" (з 2007 р). Починаючи з 2013 року успішно розвивав бізнес мережі АЗК WOG на посаді СЕО. За цей час компанія з нафтотрейдера перетворилася в ритейлера і вийшла за межі АЗК, відкривши кафе WOG CAFE формату "сіті". Також компанія WOG запустила WOG CAFE в поїздах Інтерсіті та в аеропорту "Київ" (Жуляни). Зараз мережа WOG CAFE налічує 23 автономних кафе; незабаром, згідно з підписаними контрактами, відкриються нові об'єкти в аеропортах "Бориспіль" та "Львів".

Завдяки вдосконаленню програми лояльності вдалося збільшити кількість індивідуальних клієнтів. Першими запустити мобільний додаток, який вважається кращим серед паливних компаній. З останніх нововведень - можливість безконтактної оплати у мережі АЗК WOG і WOG CAFE.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів