Поділитись:

У Книгарні "Є" розповідатимуть про відомих невідомих волинян

Четвер, 21 березня 2019, 05:47

Книгарня "Є" запрошує всіх охочих на лекцію Олександра Котиса і Тетяни Яцечко-Блаженко "(Не)відомі волиняни: архітектори, театрали та художники". Захід відбудеться 21 березня. Початок – о 18:00.

Ідея проекту з’явилась в 2016 році й була реалізована у форматі рубрики на сторінках інтернет видання "Хроніки Любарта". За час існування рубрики авторами публікацій стали: Олександр Котис, Тетяна Яцечко-Блаженко та Артур Альошин. Сьогодні в доробку близько сотні біографій волинян, які досягли успіху в тій чи іншій сфері. Географічно проект охоплює території Великої Волині. Героями публікацій стали вихідці з Волині, її мешканці та відомі люди із волинським корінням.

В 2019 році в рамках проекту запланували проведення трьох заходів, у форматі публічних лекцій із аудіо- та відео- супроводом. Лектори розповідають лучанам та гостям міста про цікавих особистостей, які мають безпосереднє відношення до Волині. На завершення проекту планується поява нових цікавих туристичних маршрутів по Луцьку та Волині, а також друкованих видань для популяризації регіону.

Під час наступної публічної лекції слухачі дізнаються нові імена, пов’язані з Волинню. Тематика заходу цього разу дозволить розповісти про архітекторів, театралів і художників.

 

Адреса книгарні "Є"

вул. Лесі Українки, 30.

Тел.: (0332) 724376.

Вхід вільний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Книгарні "Є" показуватимуть докуметальні фільми

Надрукувати
мітки:
коментарів