Поділитись:

Волинський обласний центр зайнятості почав співпрацю з ЦНАПом

Вівторок, 19 березня 2019, 18:03
Волинський обласний центр зайнятості почав співпрацю з ЦНАПом

Волинський обласний центр зайнятості почав співпрацю з Центром надання адміністративних послуг.

6 березня організації підписали Меморандум про співпрацю у сегменті надання послуг іноземцям, які працюють в Україні, – повідомляє відділ інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості.

Із 18 березня цього року подача документів щодо видачі, продовження терміну дії, внесення змін, скасування дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства будуть здійснювати через Департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Луцької міської ради (відповідно до наказу Волинського обласного центру зайнятості від 11.03.2019 року № 83).

Сторони співпрацюватимуть щодо надання адміністративних послуг у сфері видачі, продовження строку дії, внесення змін, скасування дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства, в результаті чого суб’єктові звернення надається або підтверджується певний юридичний статус та/або факт.

Співпраця ВОЦЗ та ЦНАПу спрямована на формування сприятливого середовища й розширення можливостей доступу до отримання адміністративних послуг для роботодавців.

Отримати документи можна за адресою:

43025, м. Луцьк, вул. Лесі Українки, буд. 35 (Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку).

Для отримання детальнішої інформації щодо послуги телефонуйте за номером: (0332) 78-79-95, пишіть на електронну адресу: [email protected] або ж скористайтеся ресурсом http://e-services.volyn.ua/

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як волинянам зареєструватися на обліку служби зайнятості

Надрукувати
мітки:
коментарів