Поділитись:

Волинські кікбоксери взяли призові медалі на чемпіонаті України

Вівторок, 19 березня 2019, 04:23
Волинські кікбоксери взяли призові медалі на чемпіонаті України

Волиняни взяли участь в чемпіонаті України з кікбоксингу ISKA.

Серед 463 учасників із з 22 регіонів України земляки змогли отримати золоті, срібні та бронзові нагороди за результативні виступи, – повідомляють Волинські Новини.

Чемпіонат України з кікбоксингу ISKA відбувся у Києві з 14 по 17 березня. Тренер команди "Adrenalin kickboxing team" Андрій Подвальний розповів про здобутки волинян.

"Перше місце посіли Софія Неділько (54 кг, фул-контакт) та Анастасія Коновальчук (54 кг, лоу-кік). Друге місце зайняли Валентин Валько (85 кг, лоу-кік) та Руслан Ткачук (45кг, лоу-кік). Третє місце вибороли Олександр Ласкавий (67 кг, фул-контакт), Артем Кучерук (30 кг, лоу-кік), Артем Гут (45 кг, фул-контакт).

Ті, хто здобули золото, увійдуть у національну збірну для міжнародних змагань, хто срібло – у резерві. Ще одні змагання відбудуться в Луцьку у вересні, де спортсмени також матимуть шанс проявити себе",– інформував Андрій Подвальний.

Він додав, що цьогоріч чемпіонат світу з кікбоксингу ISKA відбудеться в м. Йорк, Ірландія.

Волинські кікбоксери взяли призові медалі на чемпіонаті УкраїниВолинські кікбоксери взяли призові медалі на чемпіонаті УкраїниВолинські кікбоксери взяли призові медалі на чемпіонаті УкраїниВолинські кікбоксери взяли призові медалі на чемпіонаті УкраїниВолинські кікбоксери взяли призові медалі на чемпіонаті УкраїниВолинські кікбоксери взяли призові медалі на чемпіонаті України

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку – чемпіонат України з ММА (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів