Поділитись:

«Зеленський грає роль середнього пальця», – британське видання

Неділя, 17 березня 2019, 12:05
«Зеленський грає роль середнього пальця», – британське видання

У разі перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах, українцям може бути непереливки і надмірна кількість зброї на руках може привести до непередбачуваних наслідків.

Про це йдеться в статті британського видання The Economist, – пише UBR.

«Люди хочуть показати владі середній палець і саме Зеленський грає роль цього середнього пальця», – прокоментував британському журналу ситуацію в Україні політолог Володимир Фесенко.

Видання зазначає, що плани Зеленського досі невідомі, оскільки сам кандидат поки представив тільки розпливчасті обіцянки зберегти курс на євроінтеграцію, поліпшити інвестиційний клімат і завершити війну на Донбасі.

«Західних дипломатів лякає його непідготовленість. Багато хто побоюється, що Володимир Путін з'їсть його як плитку шоколаду виробництва Петра Порошенка», – зазначають британські журналісти.

Але головне питання – не хто переможе, а чи будуть вибори легітимними, особливо з огляду на небезпеку втручання Росії. Хоча джерелом небезпеки можуть бути і самі кандидати.

«Буде не до сміху, якщо українці прокинуться 1 квітня і не повірять результатами першого туру», – підкреслює The Economist.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Рейтинг Зеленського падає, – американське опитування

Надрукувати
мітки:
коментарів