Поділитись:

20 років без ремонту: лучани вимагають навести лад у дворі (відео)

П'ятниця, 15 березня 2019, 11:40
20 років без ремонту: лучани вимагають навести лад у дворі (відео)

Мешканці будинку на вулиці Конякіна, 9 вимагають відремонтувати двір, адже прибудинкову територію не ремонтували уже понад 20 років. 

Про це йдеться в сюжеті "12 каналу".

Зі слів мешканців будинку, найбільша проблема – це є під'їзд до прибудинкової території, тому що ями там були 15 сантиметрів.

"Слава Богу, в листопаді місяці чимось засипали. Важко ходити дітям, важко з колясками, важко автомобілям. В нас є досить багато людей похилого віку і пенсіонерів, яким теж дуже важко пересуватися, дійти до під'їзду", – розповіла лучанка.

Мешканці кажуть, що неодноразово зверталися до ЖЕКу, проте ті розводять руками. Люди нарікають, що платять за обслуговування будинку, проте їм доводиться самостійно вирішувати всі проблеми. 

Також лучани просять вирішити проблему з автостоянкою.

Окрім того, люди скаржаться на антисанітарію у під'їздах. Кажуть, що частими сусідами є таргани і навіть щурі. 

"Біда в нас у чому?! Немає в нас на окрузі депутата. І тут такий безлад... Був би депутат. Тому що в міській раді кожному депутату на округ виділяється певна сума", – вважає мешканець двору.

Двір будинку на Конякіна, 9 цього року не ремонтуватимуть. В переліку прибудинкових територій на цій вулиці лише територія біля будинків 29, 31, 31а та 33. Чи внесуть його в план на наступний рік, в департаменті ЖКГ поки не знають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанка поскаржилася на жахливу антисанітарію на окрузі Поліщука (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів