Поділитись:

Рух центром Луцька обмежений: поліція просить розуміння

Четвер, 14 березня 2019, 10:35

У драмтеатрі в Луцьку відбудеться IV Всеукраїнський з’їзд товариства лісівників України, а на Театральному майдані організують презентаційно-виставкові майданчики. 

На заходи запрошений Президент України Петро Порошенко, якому відповідно до ст. 5 Закону України «Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб» гарантується безпека в місцях його постійного і тимчасового перебування шляхом здійснення державної охорони. Про це наголосили у прес-службі поліції Волині. 

Відповідно до ст. 18 зазначеного закону, військовослужбовці Управління державної охорони України спільно з відповідальними підрозділами Національної  поліції мають право тимчасово обмежувати або забороняти під час здійснення охоронних заходів рух транспортних засобів та пішоходів на вулицях і дорогах під час проїзду автомобільним транспортом Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України, а також глав іноземних держав, парламентів і урядів, керівників міжнародних міжурядових та іноземних делегацій, які перебувають в Україні з офіційним візитом, не допускати громадян на окремі ділянки місцевості та об’єкти, вимагати від них залишатися на конкретних місцях або залишити їх.

Проведення таких заходів не суперечить ст. 33 Конституції України.

Поліція Волині просить жителів та гостей Луцька з розумінням віднестися до проведення зазначених заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів