Поділитись:

Хорзов, Іванюк і Тимощук відкрили їдальню на рівенському заводі (фото, відео)

Четвер, 14 березня 2019, 06:33

Роман Хорзов  власник «Mojo Hall» – та Олег Іванюк й Ігор Тимощук – співвласники ресторану «Корона Вітовта» –  відкрили їдальню на заводі «Verallia-Україна», який знаходиться у селі Зоря, Рівненська область.

«Сьогодні я вже в Рівному на відкритті нашого нового проекту – нової сучасної їдальні при заводі «Verallia-Україна», який займається виготовленням, уявіть собі, пляшок для коньяку Hennessy, які відправляються звідси прямо в Францію. Ось така сучасна їдальня нашого виконання. "Волиньспецхіт" – фірма, яка займається сучасними, новими, гарними їдальнями зі смачною їжею», – розповів у відео на своїй сторінці в Facebook Роман Хорзов.

Фото їдальні опублікував Олег Іванюк на своїй сторінці в Facebook, підписавши "НОВИЙ ПРОЕКТ – НОВА ВІХА"

«Представникам компанії дуже сподобалась наша їдальня на «Кромберг енд Шуберт» і вони попросили нас облаштувати харчоблок у них. Ми використали приміщення колишнього музею скла, а також сусідні виробничі приміщення. Разом вийшло 300 квадратних метрів площі. Проект розробляли з нуля. Процес тривав близько трьох місяців.

Наше завдання було – не створити типову їдальню, куди зайшов, опустив голову, поїв, ще й виніс на собі специфічний запах. Це повноцінне кафе з дизайном, плануванням інтер’єру, хорошою вентиляційною системою. Так, їжа проста, але смачна і натуральна, а сам заклад – ресторанного типу», – розповідає Роман Хорзов Першому.

Ресторатор каже, що завод надає кожному працівнику 35 гривень на їжу щодня. У перший день роботи їдальні за ці кошти можна було взяти запечену з зеленим маслом картоплю, відбивну, на вибір – салат з капусти та моркви або «шубу», борщ або грибний суп-пюре, хліб, компот або узвар. Також за додаткову оплату можна було взяти шніцель по-віденськи та макарони. У їдальні відкрили й буфет з напоями та солодощами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку будують казарми для військових-контрактників (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів