Поділитись:

Кварцяний не може бути тренером "Волині" в аматорському чемпіонаті

Вівторок, 03 травня 2016, 10:22
Кварцяний не може бути тренером «Волині» в аматорському чемпіонаті

Регламент українських аматорських змагань не дозволяє нинішньому президенту і головному тренеру луцької "Волині" Віталію Кварцяному залишатися біля керма клубу.

Нагадаємо: наставник лучан не раз заявляв, що через фінансові проблеми клуб не братиме участі в наступному сезоні УПЛ. Більше того, луцький клуб уже подав заявку на участь в майбутньому розіграші аматорського чемпіонату України і має намір провести ребрендинг. Так, команда, заснована на базі "Волині", буде носити ім'я ФК "Луцьк", – пише видання football.ua.

Однак, за словами президента УПЛ Володимира Генінсона, у новоствореному колективі повинно бути нове керівництво і максимум 4 гравці, які виступали в еліті.

"Волинь подала документи на участь в аматорських змаганнях. Однак у лучан і раніше великі борги, з якими в клубі ніхто не працює", – заявив глава УПЛ в інтерв'ю каналу 2 + 2.

"В регламенті є одна заковика – клуб УПЛ не може повністю піти в аматори. У самій команді можуть залишитися не більше 4 футболістів. А керівний склад не має права продовжувати керувати клубом на аматорському рівні. Тобто це повинна бути абсолютно нова чиста команда".

Читайте також: КВАРЦЯНИЙ ЗАЛИШИТЬСЯ З ПАЛИЦЕЮ

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 травня 2024
01 травня 2024
14:18