Поділитись:

Трамп, Луцькрада та імпічмент: гола правда з Галиною Падалко

Вівторок, 12 березня 2019, 15:35

Луцька міська рада не одобрила нові тренди бренду Шанель, представлені на останньому показі.

Луцькій міській раді не спиться через результати нацвідбору Євробачення і вона наполягає відправити Олега Винника.

Луцька міська рада вимагає імпічменту президента Порошенка.

Ви напевно подумали, що я об'їлася грибів під час останньої своєї поїздки у Закарпаття і зараз верзу якусь дурню. А от і ні. Остання новина абсолютно реальна.

Трамп, Луцькрада та імпічмент: гола правда з Галиною Падалко

27 лютого ЛМР ухвалила звернення до ВРУ щодо імпічменту діючого Президента. Феноменально! Мощно! Я вважаю це потужним жестом, після якого кріселко Порошенко таки добряче похитнулося.

Я вже уявляю, як він бере свої почесні грамотки, книжечки, знімає свій портрет зі стіни та складається все у невеличкі коробочки Рошен, для того, щоб звільнити свій робочий кабінет. Та що там Порошенко, я вже відчуваю, як у Британської Королеви пітнітіють долоньки від ймовірних загроз з боку Луцькради, а у Трампа починає пекти срака.

Ось така серйозна установа. Це вам не доброзичливий мер Змійова Юрій Жаботюк,  який просто привітав Ілона маска запуском ракети.

Трамп, Луцькрада та імпічмент: гола правда з Галиною Падалко

Гонтарєва, наприклад, звільнилась після того, як Волинська обласна рада ухвалила звернення до Президента України про її звільнення. Нічого, що це вже сталось після того, як в пресу просочилась інформація про її ймовірний відхід з посади.

Ну, а якщо серйозно, то ситуація абсолютно не смішна. 26 депутатів ЛМР підтримали імпічмент Петра Порошенка. Iніціював проект рішення, очевидно, місцевий осередок партії "Батьківщина", лідерка якої почала процедуру імпічменту ще раніше. Причиною її дій стало розслідування команди Bihus.info, журналісти якої дослідили, як особи з найближчого оточення Петра Порошенка продавали українським оборонним підприємствам брухт під виглядом запчастин, накручуючи на цьому сотні мільйонів гривень.

І такими масштабованими рішеннями на локальних радах вони напевно хотіли... Та хрін його знає, що вони хотіли! Очевидно же, що це малодієвий інструмент та тупий політичний популізм. Також всім відомо, що для такої процедури навіть немає законодавчої бази. І взагалі, до виборів менше місяця. Зазвичай, такі гучні політичні заяви дуже часто обумовлені бажанням перемкнути увагу виборців. 

Ось, наприклад, сама Юлія Тимошенко нещодавно сама потрапила у скандал з фінансуванням своєї партії, де журналісти почали спілкуватися з фіктивними донорами партії, які були зазначені в документах і які в результаті були дуже подивованими тим, що вони роблять внески на розвиток партії Батьківщина.

Продовжуючи тему імпічменту, то для Юлії Володимирівни це геть не нове заняття. Її можна почесно назвати головною імпічменткою України. А взагалі це схоже на якусь залежність. Вперше вона почала зробила це, ще коли я ходила у дитячий садок, а потім так і не змогла злізти з голки імпічментоманії. Вона ініційовувала імпічмент Кучмі, Ющенку, Януковичу та врешті Порошенку. Цікаво, якщо вона виграє вибори, то буде по інерції проголошувати імпічмент сама собі?

А, якщо повернутись  до самого рішення Луцької міської ради, то окрім того, що воно було відверто беззмістовним, тому що звернення до ВРУ до кінця березня навіть не дійде, воно ще й було сфабрикованим. 

Коли проект було винесено на обговорення, перед голосуванням озвучили ряд правок, які не були внесені в результаті у фінальний підтриманий проект рішення. У зв’язку з цим окремо буде збиратися комісія законності, яка переслуховуватиме стенограму засідання і розбиратиметься у цій всій ситуації.

До вашого відома, Луцька міська рада минулого понеділка окремо збиралася ще на позачергову сесію, тому що при ухваленні одного з рішень не вказали термінів його вступу у силу. Виходить, що замість того, щоб якісно підготувати основні рішення, які безпосередньо стосуються міста, вони займаються отакою відвертою дурницею.

А ви дурницями не займаєтесь, аналізуйте інформацію, яка вам надходить з декількох джерел і будьте свідомими! І хай правда буде голою!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
07 квітня 2024
29 березня 2024
27 березня 2024
23 березня 2024
09:53
21 березня 2024
17:46
05 березня 2024
21 лютого 2024