Поділитись:

Коли необхідно скористатися послугами аварійно-сервісних компаній*

Вівторок, 12 березня 2019, 11:36

Мешканці квартир і приватних будинків хоча б раз в житті стикалися із проблемою засмічення каналізаційних труб. Така неприємна ситуація найчастіше трапляється у найбільш неочікуваний момент. Як показує практика, довго чекати майстра з ЖЕКу, або намагатися самому ліквідувати засмічення це далеко не найкращий варіант. Дуже часто від оперативності усунення засмічення залежить подальша безпека предметів сантехніки, тому діяти потрібно якнайшвидше. Найбільш вдалим рішенням в такому випаду буде виклик аварійно-сервісної компанії, яка вирішить цю проблему швидко та професійно.

Коли потрібна чистка труб каналізації?

Як визначити що каналізаційна труба засмітилась? Зазвичай характерною ознакою цієї проблеми є погана прохідність води в каналізації: вода стікає значно повільніше ніж завжди. При цьому вода стікатиме погано навіть якщо вона чиста. В такі моменти із каналізації може поширюватись поганий запах.

Якщо ви помітили характерні ознаки засмічення каналізаційних труб негайно викликайте аварійно-сервісну компанію! Зволікання в такій ситуації може призвести до повної дисфункції каналізаційної системи.

Викликаємо аварійно-сервісну компанію

В багатьох випадках каналізаційні труби потрібно очистити в максимально короткий термін. Аварійно-сервісна компанія MtService допоможе вам впоратися з цією неприємною проблемою. На сайті https://mtservice.kiev.ua/prochistka-kanalizacii/trub/ можна ознайомитись з переліком послуг чистки труб каналізації які пропонує компанія. Спеціалісти MtService гарантовано допоможуть вирішити проблеми засміченої каналізації в максимально короткий термін часу. Кожна бригада компанії оснащена всіма необхідними інструментами для швидкої та якісної очистки каналізаційних труб. В результаті ви гарантовано отримуєте якісний результат у ліквідації навіть самих складних несправностей.

Причини появи засмічення у каналізаційних трубах

Для того щоб обрати правильний варіант очищення каналізаційних труб потрібно встановити причину їх засмічення. Основною причиною засмічення каналізаційної труби може бути потрапляння до неї предметів великого розміру. Ще однією поширеною причиною засмічення є погано змонтована каналізація. Інколи каналізаційні труби засмічуються через утворення шару солей на її стінках, який з часом потовщується.

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 листопада 2023
26 липня 2023
14 липня 2023
09 червня 2023
14:52
20 грудня 2022
30 вересня 2022
11 серпня 2022
09 серпня 2022
10 лютого 2022
29 листопада 2021