Поділитись:

Не прибрали за електриками: у Луцьку дорожніх підрядників покарають за "халтуру" (фото)

Вівторок, 12 березня 2019, 03:42
Не прибрали за електриками: у Луцьку дорожніх підрядників покарають за «халтуру» (фото)

У Луцьку після закінчення ремонтних робіт на кабельній лінії, які проводило ПрАТ "Волиньобленерго", дорожні підрядники не привели територію по вулиці Глушець в належний вигляд.

Про це написали муніципали на своїй сторінці у Facebook.

Адміністративний протокол за неналежне відновлення благоустрою після проведення земляних робіт у місті Луцьку склав інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради на головного інженера МП "Шлях".

9 жовтня 2018 року департамент муніципальної варти Луцька видав ордер ПрАТ "Волиньобленерго" для виконання ремонтних робіт на кабельній лінії по вулиці Глушець. Ордер діяв до 12 грудня минулого року. Станом на 11 березня ремонтні роботи завершені, однак благоустрій території не відновлено. Ці роботи мали проводити працівники МП "Шлях".

Не прибрали за електриками: у Луцьку дорожніх підрядників покарають за «халтуру» (фото)Не прибрали за електриками: у Луцьку дорожніх підрядників покарають за «халтуру» (фото)Не прибрали за електриками: у Луцьку дорожніх підрядників покарають за «халтуру» (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на Молоді незаконно зрізали дерева (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів