Поділитись:

Офіційно: СБУ не веде "розробок" щодо "Аверсу"

Понеділок, 11 березня 2019, 13:05

Управління Служби безпеки України у Волинській області офіційно заявило, що будь-яких процесуальних дій щодо працівників ТРК «Аверс» не проводить.

Про це повідомили у регіональному відділенні СБУ. 

Заяви, викладені керівництвом телеканалу, є безпідставними та не ґрунтуються на жодних доказах. Зазначимо, що для підтвердження чи спростувань своїх «здогадок» керівництво ТРК «Аверс» до управління офіційно не зверталося. Також в управлінні наголосили, що СБУ діє винятково у правовому полі відповідно до чинного законодавства України.

Нагадаємо: колектив телеканалу "Аверс" із власних джерел дізнався, що начбето проти ЗМІ спецслужби можуть порушити справу щодо розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

"З достовірних джерел, які наразі не хочемо розкривати, ми дізналися, що СБУ починає стосовно нас якісь «розробки», – розповіла в коментарі НСЖУ директорка телеканалу «Аверс» Наталія Московка. – Буцімто спецслужби довго думали, як нас зачепити, аж тут на каналі вийшло інтерв’ю з блогером Анатолієм Шарієм, тож СБУ вирішило під цей «шумок» порушити справу щодо розпалювання міжнаціональної ворожнечі". 

Щоправда, офіційно про таке провадження телеканалу не повідомляли. 

Також Московка зазначила, що спецслужби наполегливо рекомендують працівникам державних, комунальних структур не співпрацювати з каналом, не давати нам коментарів.

"Чому до нашого телеканалу настільки підвищений інтерес СБУ – сказати важко. «Аверс» завжди був в опозиції, владу ніколи не хвалили, але подібного раніше не було", – сказала журналістка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Програму "Відкрита влада" на "Аверсі" фінансують з бюджету Луцька", – Вусенко

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 лютого 2024
11 лютого 2024
11:01
06 лютого 2024
06 січня 2024
29 грудня 2023
20 грудня 2023
18 грудня 2023
16 грудня 2023
08 грудня 2023
05 грудня 2023