Поділитись:

"Шануй матір солдата": на Волині провели патріотичну акцію (фото)

Неділя, 10 березня 2019, 00:32
«Шануй матір солдата»: на Волині провели патріотичну акцію (фото)

На Волині до Міжнародного жіночого дня провели акцію "Шануймо матір солдата".

Про це повідомляє відділення спеціальних кореспондентів Інформагентства Міноборони в місті Рівне.

Акцію провели в рамках заходів національно та військово-патріотичного виховання молоді. До неї долучилися працівники обласного управління лісового та мисливського господарства разом з представниками обласного та районних військових комісаріатів вручили квіти матерям загиблих українських воїнів. Також у Луцькому військовому шпиталі квіти вручили жінкам, які виконують завдання в черговій зміні та доглядають за хворими.

Не залишились осторонь й волонтери Волині. Зокрема, акцію підтримало громадське об’єднання «Буг», представники якого привітали жінок-волонтерів, які з перших днів агресії ворога допомагали структурним підрозділам ОК «Захід», а саме ремонтом автомобільної техніки, засобами захисту, військовим спорядженням, одягом та засобами гігієни.

"Дякуємо всім громадським організаціям та небайдужим громадянам за проведення даної акції в інших областях України. Історія – це зв’язок між живими, загиблими та ще ненародженими. Саме у такий спосіб ми показуємо приклад поваги майбутньому поколінню, ми разом пишемо історію", – сказав начальник групи національно та військово-патріотичного виховання учнівської молоді ОК «Захід» підполковник Андрій Рисюк.

«Шануй матір солдата»: на Волині провели патріотичну акцію (фото)«Шануй матір солдата»: на Волині провели патріотичну акцію (фото)«Шануй матір солдата»: на Волині провели патріотичну акцію (фото)«Шануй матір солдата»: на Волині провели патріотичну акцію (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині у реанімації з тріщиною в черепі помер атовець, якого побив підліток

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024