Поділитись:

"Програму "Відкрита влада" на "Аверсі" фінансують з бюджету Луцька", – Вусенко

Четвер, 07 березня 2019, 10:20

Депутатка Луцької міської ради Юлія Вусенко взяла участь у програмі телеканалу "Аверс" "Відкрита влада. Місто" і пояснила, чому на це погодилася. 

В ефір ток-шоу вийшло 6 березня. Зокрема депутати обговорювали останню сесію міськради. Про це вона написала у Facebook.

Зі слів Юлії Вусенко, йшлося в ефірі про рішення щодо оголошення імпічменту Президенту України Петру Порошенку, про бюджет міста. Також згадували про премії освітянам, виділення яких не підтримали, бо, як зазначив в.о. міського голови Григорій Пустовіт, "правку внесла не та депутатка". Однак, зауважила Вусенко, премії керівникам міста не обговорювалися. 

Депутатка Луцькради пояснила, чому "після тонни бруду, систематичного маніпулювання думкою громади, заполітизованої та викривленої редакційної політики" таки погодилася взяти участь у програмі "Аверсу". Як зазначила вона, "Відкрита влада. Місто" фінансується з міського бюджету. 

"Я іду туди винятково через те, що ця програма фінансується з міського бюджету, відповідно до програми міської ради задля висвітлення її роботи, а ще це прямий ефір і він дає можливість заявити про свою позицію", – пояснила Вусенко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів