Поділитись:

Про ток-шоу "Протилежний Погляд" зняли фільм (відео)

Середа, 06 березня 2019, 21:00

Про відоме на волині ток-шоу "Протилежний Погляд" зняли фільм.

Відео оприлюднили у середу, 6 березня. 

Творці програми відверто розповіли про те, як усе починалося, чому перші випуски знімали в нічому клубі, хто був першими гостями. Також поділися різними курйозами, непередбачуваними ситуаціями, з яких доводилося шукати вихід. 

"До мене звернулася Галя Падалко з ідеєю зробити ток-шоу. В неї була конкретна думка, я подивився, проаналізував, проконсультувався і зрозумів, якою має бути програма", – зазначив режисер Сергій Шараєвський. 

"Конкретно, як робити політичні ток-шоу, ми не мали уявлення. У нас були лише бажання і трохи ресурсів. Це все, що ми мали на той час. Але вийшло. І те, що вийшло, ми маємо вже чотири роки", – розповіла ведуча Галина Падалко. 

Згодом програма почала виходити наживо. До команди долучилися нові люди, запровадили новий формат – інтерв'ю. 

Редактор ток-шоу Олександра Куртєєва і продюсер та ведучий Тарас Шкітер також розповіли, чому пішли з суспільного мовника на "12 канал". 

"Реформа суспільного мовника, яка відбулася, мені здається недолугою. Довіра волинян зменшилася до цього телеканалу", – зазначив Тарас Шкітер. – "Ми до останнього хотіли вірити, що залишимося там". 

Олександра Куртєєва розповіла, що умовою співпраці із Суспільним було проходження пітчинг-захисту проектів. 

"Співпраця ускладнювалася тим, що Суспільне постійно втручалося в нашу редакційну політику. Тобто наша команда готує сценарій, ми його для себе бачимо, ми розуміємо специфіку нашого регіону, ми бачимо кінцевий результат. Але вони вносили свої корективи. І коли ти бачиш вичитаний сценарій, то розумієш, що він сухий, нікому нецікавий", – пояснила редакторка. 

До того ж Тарас Шкітер розповів про те, як керівництво телеканалу не дозволило записати інтерв'ю із Президентом України, який тоді приїжджав на Волинь. 

Відтак "Протилежний Погляд" перейшов на "12 канал". Отож, тепер ток-шоу виходитиме на "12 каналі" щочетверга о 19:45. А повтори можна буде переглядати у п'ятницю о 10:00 та в неділю о 21:30. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів