Поділитись:

Перейменовувати луцькі вулиці почнуть у червні

Понеділок, 04 березня 2019, 14:00
Перейменовувати луцькі вулиці почнуть у червні

Луцькі депутати зібралися на позачергове засідання, аби внести зміни до рішення щодо перейменування ряду вулиць у місті. 

Як повідомив на початку засідання 4 березня секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, необхідність внесення змін до рішення зумовлена передвиборчою кампанією, – інформує Луцька міська рада. 

“Під час прийняття рішення не було враховано того, що вулиці не встигнуть змінити назву до початку виборів, а це може спричинити розбіжності та непорозуміння під час пошуку дільниць. Тому пропонуємо, щоб це рішення набрало чинності з 3 червня 2019 року”, – додав він.

Під час обговорень депутат Павло Данильчук запропонував додати до списку вулиць, які будуть перейменовані, ще три: Боженка (Магістральна), Говорова (Чубинського) та Федорова (Воїнів-Добровольців), адже вони також підлягають декомунізації. Однак цю зміну депутати не підтримали.

Григорій Пустовіт зауважив: “Перелічені вулиці також потребують перейменування, але сьогодні ми розглядаємо питання, яке спростить проходження виборчого процесу. А до питання щодо перейменування вулиць повернемося на наступній сесії”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як і чому змінювалися назви луцьких вулиць: історія (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів